Logo pandtekening wit

Officious in d’Oude School

Sinds september 2015 is d’Oude School de thuisbasis van Officious. Dat zij als projectinrichter, leverancier van kantoorartikelen en op audiovisueel gebied weten wat ze doen, wordt duidelijk als je het pand binnenkomt.

Het oude schoolinstituut heeft een karakteristieke uitstraling en is tegelijk geïntegreerd met nieuwe functionaliteiten en technologieën. In de school is binnen het kader van een oud onderwijsinstituut een omgeving neergezet waarbinnen men kan leren en aan het denken wordt gezet over te nemen beslissingen omtrent inrichting, technologie en de daarbij benodigde hulpmiddelen. Met respect voor heden en verleden faciliteert Officious vanuit d’Oude School de toekomst.

We laten je graag zien wat Officious met het pand heeft gedaan. Overigens is d’Oude School in 2022 opnieuw ingericht. Hier delen we graag later meer over!