Logo pandtekening wit

Ruimte delen

Bewoners van d' Oude School

In d’ Oude School in Papendrecht huisvesten diverse bedrijven. Hoewel zij heel verschillende doelstellingen en uiteenlopende doelgroepen hebben, weten zij elkaar toch te vinden en elkaar verder te helpen. Een kleine community, met grootse plannen.

Kees Verhoef van Bano Benelux, Wouter Timmer van Officious en Jaap Goedegebuur van Smyler hebben de koppen bij elkaar gestoken. Ze hebben de wens de saamhorigheid die te vinden is binnen het pand, naar buiten te brengen. Letterlijk en figuurlijk. Dat strekt zich uit naar de omliggende buurt. Door bijvoorbeeld regelmatig een uitnodiging te versturen voor een kopje koffie, een gezamenlijke ontmoeting. Hiervoor leent Coffee Case, gevestigd in d’Oude School, zich uitstekend.

 

Ooit was het pand een school. Op een school worden herinneringen voor het leven gemaakt; verhalen geschreven. Verhalen die jaren later nog steeds leven. Hoewel het pand de functie van school niet meer vervult, leren we nog elke dag en willen we graag verhalen en herinneringen blijven maken. En vooral ook delen. Met de buurt. Met andere bedrijven. 

De onderlinge verbondenheid van de bedrijven in d’Oude School willen we niet voor onszelf houden. In 2022 is het hele pand heringericht en zijn er diverse (samen)werkplekken en vergaderruimtes gecreëerd. Deze ruimtes delen we als bedrijven huisvesten in d’ Oude School met elkaar, maar willen we ook breder delen met bedrijven die daar behoefte aan hebben door middel van verhuur. Voor bedrijven zijn er diverse vergaderarrangementen inclusief catering.

Verder worden er regelmatig zakelijke evenementen georganiseerd. Soms om met elkaar iets te leren en te inspireren, soms om te ontmoeten en te netwerken. Te ontdekken waar we wat voor elkaar kunnen betekenen. Want samen staan we sterker. Je bent van harte uitgenodigd om hiervan deel uit te maken! 

Huren

Op zoek naar werkruimte?

In d’Oude School zijn diverse werkplekken en (vergader)ruimtes te huur. Voorzien van audiovisuele apparatuur en andere gemakken. Neem contact met ons op als je meer wilt weten over de mogelijkheden!

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*